Filozofski.glasnik --

 

Detalji Filozofski.glasnik

Filozofski glasnik je tekstualna elektronička lista namijenjena isključivo oglašavanju o filozofijskim i filozofijski utemeljenim interdisciplinarnim događanjima na području bivše Jugoslavije ili od strane filozofa koji žive na tom prostoru, a koja bi mogla biti od zanimanja svim filozofijskim stručnjacima iz regije. Događanja uključuju sve oblike znanstvene komunikacije, od održavanja gostujućih predavanja, preko konferencija i tribina, do poziva na dostavu radova u časopise, oblikovanja istraživačkih grupa, prijava na radna mjesta ili potpisivanja peticija namijenjenih očuvanju filozofije. Osnovana je u svrhu povezivanja suradnika na području bivše Jugoslavije i osvješćivanju o bogatstvu filozofskog djelovanja na tom području.

Da biste vidjeli kolekciju prijašnjih poruka koje su stigle na listu, posjetite Filozofski.glasnik Arhivu. (Trenutna arhiva je dostupna samo članovima liste.)

Korištenje Filozofski.glasnik
Da biste poslali poruku svim članovima liste, pošaljite e-mail na filozofski.glasnik@ffzg.hr.

U donjem dijelu se možete pretplatiti na listu ili promijeniti svoju postojeću pretplatu.

Pretplaćujem se na Filozofski.glasnik

Pretplatite se na Filozofski.glasnik ispunjavanjem sljedeće forme. Bit će vam poslan e-mail u kojem se zahtjeva potvrda da bi se ostale spriječilo da vas pretplate. Ovo je privatna lista, što znači da lista članova nije dostupna onima koji nisu članovi.

  Vaša email adresa:  
  Vaše ime (opcionalno):  
  Dolje možete unjeti privatnu lozinku. Ona pruža samo osrednju zaštitu, ali bi trebala onemogućiti drugima da petljaju po vašoj pretplati. Ne koristite neku "važnu" lozinku jer će Vam ona povremeno biti poslana e-mailom kao čisti tekst.

  Ako se odlučite ne unositi lozinku, ona će automatski biti za vas generirana i bit će vam poslana onda kada potvrdite svoju pretplatu. Uvijek možete zatražiti da vam se ista ponovo pošalje kada uređujete svoje osobne postavke.
  Izaberite lozinku:  
  Upišite ponovno lozinku radi potvrde:  
  Na kojem jeziku želite da vam se prikazuju poruke?  
  Želite li svakodnevno primati kratak sažetak poruka s liste na mail? Ne Da
Filozofski.glasnik Pretplatnici
(Lista pretplatnika je dostupna samo članovima liste.)

Email adresa i lozinka s kojom pristupate listi pretplatnika:

Adresa: Lozinka:   

Da biste se odjavili sa Filozofski.glasnik, dobili podsjetnik lozinke, ili promjenili vaše pretplatničke postavke unesite vašu pretplatničku e-mail adresu:

Ako ostavite polje prazno, bit ćete upitani za svoju e-mail adresu


Filozofski.glasnik listu vrti lperusic at yahoo.com
Filozofski.glasnik administrativno sučelje (zahtijeva autorizaciju)
Pregled svih ffzg.hr mailing listi

Delivered by Mailman
version 2.1.18
Python Powered GNU's Not Unix Debian Powered