Vijece-studenata -- Vijece studenata

 

Detalji Vijece-studenata

VijeŠe studenata studentsko je savjetodavno tijelo koje saŔinjavaju studentski predstavnici sa svakog odsjeka. ZadaŠa VijeŠa studenata je da, me­u ostalim, analizira stanje te raspravlja o nastavnim programima i studentskom optereŠenju na pojedinim studijima, uspore­uje nastavne programe, sadrżaje kolegija i druge karakteristike studija. VijeŠe studenata svojim prijedlozima i primjedbama nastoji pobolj╣ati kvalitetu nastave na Filozofskom fakultetu.

Da biste vidjeli kolekciju prija┼ínjih poruka koje su stigle na listu, posjetite Vijece-studenata Arhivu. (Trenutna arhiva je dostupna samo ─Źlanovima liste.)

Korištenje Vijece-studenata
Da biste poslali poruku svim ─Źlanovima liste, po┼íaljite e-mail na vijece-studenata@ffzg.hr.

U donjem dijelu se mo┼żete pretplatiti na listu ili promijeniti svoju postoje─çu pretplatu.

Pretpla─çujem se na Vijece-studenata

Pretplatite se na Vijece-studenata ispunjavanjem sljede─çe forme. Biti ─çe vam poslan e-mail u kojem se zahtjeva potvrda, da bi se ostale sprije─Źilo da vas pretplate. Jednom kada je potvrda primljena, va┼í zahtjev ─çe biti zadr┼żan zbog odobrenja od strane moderatora liste. Bit ─çete mailom obavje┼íteni o odluci moderatora. Ovo je tako─Ĺer skrivena lista, ┼íto zna─Źi da je lista ─Źlanova dostupna samo administratorima liste.

  Va┼ía email adresa:  
  Va┼íe ime (opcionalno):  
  Dolje mo┼żete unjeti privatnu lozinku. Ona pru┼ża samo osrednju za┼ítitu, ali bi trebala onemogu─çiti drugima da petljaju po va┼íoj pretplati. Ne koristite neku "va┼żnu" lozinku jer ─çe Vam ona povremeno biti poslana e-mailom kao ─Źisti tekst.

  Ako se odlu─Źite ne unositi lozinku, ona ─çe automatski biti za vas generirana i bit ─çe vam poslana onda kada potvrdite svoju pretplatu. Uvijek mo┼żete zatra┼żiti da vam se ista ponovo po┼íalje kada ure─Ĺujete svoje osobne postavke.
  Izaberite lozinku:  
  Upi┼íite ponovno lozinku radi potvrde:  
  Na kojem jeziku ┼żelite da vam se prikazuju poruke?  
Vijece-studenata Pretplatnici
(Lista pretplatnika je dostupno samo administratorima liste.)

Email admin adresa i lozinka s kojom pristupate listi pretplatnika:

Admin adresa: Lozinka:   

Da biste se odjavili sa Vijece-studenata, dobili podsjetnik lozinke, ili promjenili va┼íe pretplatni─Źke postavke unesite va┼íu pretplatni─Źku e-mail adresu:

Ako ostavite polje prazno, bit ─çete upitani za svoju e-mail adresu


Vijece-studenata listu vrti cofi86 at gmail.com, vendref at gmail.com, dulj347 at gmail.com, hodak.i3 at gmail.com
Vijece-studenata administrativno su─Źelje (zahtijeva autorizaciju)
Pregled svih ffzg.hr mailing listi

Delivered by Mailman
version 2.1.18
Python Powered GNU's Not Unix Debian Powered